Северна Корея не е доставяла оръжия на Русия и не планира

...
Северна Корея не е доставяла оръжия на Русия и не планира
Коментари Харесай

Ким обърна гръб на Путин ?! КНДР не пратила и един патрон за Русия

Северна Корея не е доставяла оръжия на Русия и не възнамерява да го прави. Това заяви осведомителната организация " Йонхап ", като се базира на държавни медии.

Според тях заместник-генералният шеф на Главното ръководство на Бюрото за техническа поддръжка към Министерството на защитата на Северна Корея е декларирал:

" Никога не сме изнасяли оръжия и муниции за Русия и нямаме проекти да го вършим. "

Вестник " Вашингтон пост " разгласява публикация, в която се показва, че Иран доставя на Русия своите безпилотни самолети. Същите догатки бяха изказани и от чиновници на американската администрация.

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков дефинира известията като подправени. News York times разгласява отчет, в който се базира на американско разузнаване, съгласно което се допуска, че Москва купува артилерийски снаряди и ракети с дребен обхват от Северна Корея.

Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя изиска от Лондон и Вашингтон да дават доказателства на съвещание на Съвета за сигурност.

По-късно представителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Джон Кърби назова това " евентуална покупка ". Той обясни, че няма индикации, че покупката е била приключена и сигурно няма индикации, че тези оръжия се употребяват в Украйна ".
ТЕМА преди 22 минути 231 преди 29 минути 510 преди 32 минути 281
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР